Deze editie van het symposium heeft inmiddels plaatsgevonden. 

We kijken terug op een geslaagde en productieve middag.

Indien u op de hoogte wilt blijven van volgende edities kunt u het formulier invullen. U ontvangt dan automatisch per mail updates.


Keynotesprekers vorige editie

Inge de Wolf
'Gelijke kansen door ongelijk onderwijs?'

Prof. dr. Inge de Wolf is coördinerend inspecteur bij de Inspectie van het Onderwijs en bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Maastricht. Ze is hoofdauteur van de ´Staat van het Onderwijs´ en een van de oprichters van de Academische Werkplaats Onderwijs. Meer informatie over haar is te vinden op www.ingedewolf.nl.

Femke Geijsel
'De kip of het ei...? De schoolleiding erbij!'

Femke Geijsel is hoogleraar Onderwijskunde aan de Universiteit van Amsterdam en directeur van NSO-CNA Leiderschapsacademie. Ze heeft haar sporen verdiend met wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek naar leiderschap in het onderwijs, innovatief vermogen van scholen, professioneel leren van leraren, burgerschap en schoolontwikkeling.

Math van Loo
'Een pijler onder de kwaliteitszorg: analyses van lesbezoeken en doorlopende leerlijnen'

Math van Loo werkt sinds 1990 als (interim-) schoolleider en opleider. Zijn expertise ligt in het oplossen van kwaliteits-issues in het VO. Math is verbonden aan NSO/CNA, met als voornaamste terreinen: HRM en kwaliteitszorg. Hij is directeur/eigenaar van Van Loo en Partners en e-Loo.

INFORMATIE AANVRAGEN