ACR module

Hartelijk dank voor uw interesse in de ACR module van itslearning waarmee u Absentie-, Cijfer-, en Roostergegevens vanuit SOMToday kunt inzien in itslearning.

Indien u het formulier op deze pagina invult neemt een itslearning medewerker contact met u op om uw proeflicentie te activeren. Wanneer u op korte termijn wilt starten zal dit binnen twee werkdagen zijn. Voor aanvragen die over een paar maanden effectief zullen zijn, wordt u er tenminste twee weken voor de activatie contact met u gezocht om de procedure met u door te nemen.

Bekijk ook meer informatie over het product ACR module en de algemene voorwaarden.


Deze module is uitsluitend beschikbaar voor leerlingen en ouders, niet voor medewerkers of docenten.DANNY MEKIĆ
Ondernemer & Innovatie- en Technologie expert

Technologie- en innovatie-expert Danny Mekić (29) richtte op 15-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf op. Hij is uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Ook werkt hij als multidisciplinaire expert voor non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties. Daarnaast is hij bekend van radio en televisie en een van de meestgevraagde sprekers in Europa.

CHARLOTTE MØLLER-ANDERSEN
VP Sales Europe

Onze VP Sales Europe, Charlotte Møller-Andersen, zal u volledig bijpraten over de toekomst met itslearning. Zij weet als geen ander te vertellen over de trends en verschillen binnen de Europese Onderwijssector. Afgelopen zomer is de eerste fase van het nieuwe itslearning uitgerold en tijdens haar keynote zal Charlotte verder ingaan op de filosofie hierachter. (Engelstalig)

Speaker Name
Speaker Title

Sed ac purus sit amet nisl tincidunt tincidunt vel at dolor. In ullamcorper nisi risus, quis fringilla nibh mattis ac. Mauris interdum interdum eros, eget tempus lectus aliquet at. Suspendisse convallis suscipit odio, ut varius enim lacinia in. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

AANVRAAG PROEFLICENTIE